Framgångsrik orienteringshelg

Av: Leif M. | Datum: 2022-05-04 | Visad 215 gånger

Helgen som gick var, som de flesta märkte, en helg med många tävlingar runt om i närområdet. Det var många JOK-are som provade lyckan på olika håll och en hel del framgångar som följd!

Erik och Oskar firar segrar

Hur gick det då? På Arosträffen i Västerås knölade Anders Lund till det västmanländska motståndet i H60 och tog segerkransen.

Under Roslagshelgen steg Andrea Sillier och Oskar Edvardsson högst upp på prispallarna i D50 respektiv H21. En tredjeplats kneps av Tove Hammarberg i vinddraget efter Andrea. Samma plats i samma klass belade Malin Kvarnefalk dagen därpå i samma arrangemang.

I den detaljrika skogsplätten vid Hågelby herrgård var det många som lyckades väl i den luriga terrängen. Lars Palmqvist segrade på lördagen och tog silverplatsen på söndagen, Anne Lundmark stred hem D70 ena dagen och pinnhål tre dagen efter. Oskar vann H21E och Erik Bovallius H20E och Sofia Edvardsson inkasserade en snygg andraplats i D20E. Vidare plockade Max Boström hem en tredjeplats i H14 och Eva Svanberg en likadan placering i D60.

Grattis alla!

Nu ser vi fram emot springsäsomngen med många roliga arrangemang! Vi ses!


Kommentarer

Logga in om du vill skriva en kommentar