Gemensam resa till USM sprint 17-18 oktober 2020

Av: Sara A. | Datum: 2020-09-21 | Visad 97 gånger

Efter att det blev klart att ungdoms SM i sprint kommer att hållas i Hofors den 17 oktober samt en efterföljande medeldistans den 18 oktober i Falun har föräldrar gått ihop och ordnar en gemensam resa för ungdomar inom Stockholms orienteringsförbund.

Då det finns begränsat med boendeplatser bjuds bara ungdomar som är födda - 04 samt - 05 in. Vid stort intresse tillämpas först till kvarn principen (om det inte finns möjlighet att få fram fler boendeplatser). Vi uppmanar därför alla 15 och 16 åringar som vill följa med att gå in och anmäla sig så snart som möjligt, men senast 29/9.

PROGRAM:

Avfärd i bussar lördag morgon från Älvsjö samt Rotebro. Max 50 personer per buss. Tid bestäms när vi vet första starttid. Ta med egen lunchnatsäck till lördagen.

Efter tävlingen åker vi vidare till boendet på Falu Fängelse vandrarhem. På kvällen äter vi gemensam middag i Falun på gångavstånd från vandrarhemmet. Vi har 2 sittningar om vi är fler än 50. Efter middagen finns även möjlighet att gå till en affär om man vill köpa eget godis eller mellanmål till söndagen.

På söndagen åker vi till tävlingen i Falun, när alla har sprungit klart går bussen via ett matstopp hem. Ta med pengar till mat.

BOENDE:

Vi bor i 2-4 bädds rum på 2 våningsplan med max 50 personer per våning. Ta med egna lakan. Frukost serveras på vandrarhemmet med olika tidsintervall för att vara coronaanpassad.

Då vi har begränsat med boendeplatser bjuder vi bara in ungdomar som är födda - 04 samt - 05.

Vi hoppas att platserna räcker till alla som vill följa med men vi måste tillämpa först till kvarn principen om vi inte har möjlighet att få fram fler boendeplatser.

ANMÄLAN:

Anmäl via eventor: https://eventor.orientering.se/Activities/Show/12854

Sista anmälan är redan den 29/9.

Glöm nu inte att även anmäla er till tävlingarna både lördag och söndag.

KOSTNAD:

Kostnad max 500 kr per ungdom (JOK står för halva kostnaden), i detta ingår resa, boende, middag lördag samt frukost.

Länk: https://www.jarfallaok.se/filarkiv/show.php?file=2515


Kommentarer

Logga in om du vill skriva en kommentar