Medel-KM

Av: Henrik H. | Datum: 2020-09-14 | Visad 144 gånger

KM i medeldistans arrangeras i år, med hjälp av Attunda, i skogar nära Runbyskolan i Upplands Väsby. Inbjudan med mer detaljerad info och klassindelning kommer finnas på Eventor. För närvarande räknar vi med att kunna erbjuda alla tävlingsklasser som brukar finnas med vid Klubbmästerskap. Just nu avvaktar vi något om det är ändrade regler, riktlinjer och rekommendationer på gång.

Järfälla OK har sina starttider mellan 9.30 och 12. Prelinimärt anmäler man sig till en starthalvtimme och inom den kommer det vara fri start.

Länk: https://www.jarfallaok.se/kalender/event.php?e=7114


Kommentarer

Logga in om du vill skriva en kommentar

Såvida inte nuvarande läge gällande Covid19 och idrottsarrangemang förändras till det "sämre" kommer alla ordinarie klasser erbjudas, precis som vid Lång-KM. De äldre klasserna får (preliminärt) den tidiga starttiden för sig själva (9.30-10).

Henrik, 2020-09-21

På länken i eventor talas om”rekommenderade klasser”? Obs att Stockholms Orienteringsförbund så sent som igår och i förrgår ordnade DM-tävlingar för 70+, så distriktet har förstått. Vi fick dessutom en distriktsmästare, Birgitta Nylund i D75. Vi hade ju också lyckat KM Lång i juni med 70+klasser. Och Luffarligan tuffar på, senast med 144 startande. Så jag hoppas att det blir full klassindelning. Annars springer vi 65. Sven-Inge

70+ bör ingå, 2020-09-16