Våra arrangemang behöver funktionärer

Av: Jonathan A. | Datum: 2019-03-26 | Visad 378 gånger

Nu är årets tävlingssäsong igång och våren är på ingång. Under året kommer JOK att arrangera eller vara medarrangör vid tre större arrangemang. Barkarbyloppet 12 maj, StOFs tältläger 24-26 maj och 25manna 12-13 oktober. Utöver dessa tillkommer att antal mindre tävlingar som Motionsorienteringar och Nordcupen. Våra arrangemang är viktiga och vår största inkomstkälla som gör att vi kan bedriva vår stora verksamhet.

För att stötta tävlingsledningarna kommer arrangemangskommittén att hjälpa till med att boka upp funktionärer och tilldela arbetsuppgifter. Detta gjordes ifjol till 25manna och fungerade bra.

För att dela på krafterna kommer vi att dela upp funktionärerna på Barkarbyloppet och Tältlägret. Tanken är att du ska bara behöver vara med på ett arrangemang, men du får förstås vara med på båda. Du kommer att få ett mail inom någon vecka med en tilldelad arbetsuppgift. Vill du själv välja kan du redan nu själv anmäla dig via hemsida som vanligt.

På höstens 25manna ska vi hjälpa till med arbetskraft. Vi återkommer i sommar när vi vet mer om vad vi ska göra. De övriga tävlingarna har egna funktionärslistor på hemsidan.

// Arragemangskommittén

Länk: https://jarfallaok.se/events/index.php


Kommentarer

Logga in om du vill skriva en kommentar