Kallelse Årsmöte 2019 och remiss av uppdaterade Stadgar och Arbetsordning

Av: Mats L. | Datum: 2019-01-06 | Visad 456 gånger

Nu kör vi igång 2019 med anordnad träningsverksamhet från och med 7:e januari. Ett år som jag hoppas blir fullt med nya roliga händelser och enastående prestationer.

Styrelse, revisorer, kommittéer och sektioner håller på att summera 2018 och planera 2019. Den 17:e februari kl 13-15 är det Årsmöte i Granskog dit alla medlemmar är hjärtligt välkomna. Vi kommer bland annat ta upp uppdaterade stadgar och arbetsordning för beslut. Vi vill ha in era synpunkter på de uppdaterade styrdokumenten senast 25/1.

Hålltidpunkter inför Årsmötet:

- Sektionernas bokslut till kassören (Carin Runqvist) senast 15/1

- Motioner inskickade till Årsmötet senast 18/1( maila till: ordforande@jarfallaok.se )

- Verksamhetsberättelser (maila till: ordforande@jarfallaok.se) senast 25/1

- 2019 budgetäskande senast 25/1 till kassören (Carin)

Underlag till årsmötet finns i filarkivet här på hemsidan under Årmöteshandlingar/2019:
( https://jarfallaok.se/filarkiv/index.php?folder=%C3%85rsm%C3%B6teshandlingar%2F2019 )

Dagordning till årsmötet: ( https://jarfallaok.se/kalender/event.php?e=6171 )

Översyn av Stadgar och Arbetrsordning:

På Årsmötet kommer förslag på uppdateringar av stadgar och arbetsordning att tas upp. Du som vill vara med och påverka uppdateringarna har nu chans att komma med kommentarer på innehållet.

En arbetsgrupp av Malin Kvarnefalk, Ann Roller och Mats Lundbäck har jobbat fram ett förslag till uppdateringar. Förslaget har remissats till styrelsen under december. Vi vill nu ha in alla medlemmars kommentarer inför nästa styrelsemöte som är den 27/1. Styrelsen tar sedan fram ett slutgiltigt förslag inför årsmötet den 17/2.

Det finns två versioner av de uppdaterade Stadgarna respektive Arbetsordningen. En version med ändringsmarkeringar och en utan ändringsmarkeringar. Synpunkter, idéer, förslag etc skickas till: ordforande@jarfallaok.se senast den 24/1.

Ni hittar de uppdaterade styrdokumenten här: ( https://jarfallaok.se/filarkiv/index.php?folder=Stadgar+mm%2FUppdatering+Stadgar+och+Arbetsordning+2019+2020%2FRemiss+av+uppdaterade+stadgar+och+arbetsordning+till+hela+klubben )


Kommentarer

Logga in om du vill skriva en kommentar