Novembertävlingarna med medel-KM den 12 november

Av: Henrik H. | Datum: 2023-10-19 | Visad 824 gånger | Gillats av 2 medlemmar

En sista möjlighet att "få till" ett medel-KM 2023: Sundbybergs medeldistans den 12 november blir JOKs medel-KM 2023. Anmälan via Eventor.

Av olika anledningar har vi (motionskommittén) inte klarat arrangera de vanliga klubbmästerskapen i år. Förutom ett ultralång-KM i 10-15 cm snö i Långhundra i mars.
Nu, mot slutet av säsongen, finns en sista chans att iallafall avgöra klubbmästerskapet i medeldistans. Och det blir vid Sundbybergs medeldistans-tävling i Törnskogen vid "Novembertävlingarna" den 12 november.

Anmälan att vara med sker via Eventor, som vid vanliga tävlingar, och resultatet från tävlingen kommer alltså att gälla som resultat för "JOKs medel-KM 2023".
Så passa på att springa årets sista tävling i medeldistans och få ett KM-resultat på köpet! (Sundbybergs IK har sitt sprint-KM vid vår tävling på lördagen). KMet är som vanligt gratis för JOKare.


I samband med novembertävlingarna ordnar alltså Järfälla OK en sprint i Edsberg och till den behövs fortfarande funktionärer! Gå in på anmälningssidan och anmäl dig/er att hjälpa till!

https://eventor.orientering.se/Events/Show/42806,

https://jarfallaok.se/nyhet.html?n=1884,

https://jarfallaok.se/kalender/lista.html?n=1522


Kommentarer

En kommentar

Logga in om du vill skriva en kommentar.

KM-deltagande är som vanligt kostnadsfritt.

Henrik, 2023-10-26

D:9 T:23 Loggen