Nybörjare

Vuxen Nybörjarkurs

"Lyckliga 16 pers som kommer få en jättekul och lärorik helg! Är så glad att jag själv gick och hittade ett nytt intresse ", kommenterar en f.d. kursmedlem.

Kurser brukar hållas över en helg (1 kväll och 2 dagar) en gång om året vid Järfälla Orienterings klubbstuga i Granskog. Den är det optimala sättet att lära sig orientera där teori varvas med praktik.

Anmäl intresse till kurs@jarfallaok.se.

• 2021 års nybörjarkurs kommer att genomföras 28-30 maj.
  • 2020 års nybörjarkurs genomfördes helgen den 29-31 maj. Intensivkurs - Inbjudan Järfälla OK 2020
  • 2019 års nybörjarkurs genomfördes 7-9 april.
  • 2018 års nybörjarkurs genomfördes 1-2 september.

Online Nybörjarkurs

Vår Kickut

För er som gått tidigare kurser, har vi i början på varje säsång en kickut träning med enklare teoretisk repetition och träning. Träningen hålls i Granskog klubbstugan.Träningen avslutas med prisutdelningen för årets motionsutmaning JMC (JOK Motions Challenge)

• 2021 vår kickut genomfördes vid  2 olika tillfälle, online teori den 17:e mars och praktik den 20:e mars (10:00 - 12:00)
  • 2020 vår kickut genomfördes den 15:e mars (9:00 - 13:30)
  • 2019 vår kickut genomfördes den 31:a mars (9:00 - 13:30)

Motions Challenge

JMC (JOK Motions Challenge) organiseras varje år för alla JOKs vuxna motionsorienterare. Utmaningen vill uppmuntra alla att ta sig till arrangemang och tävlingar och samla poäng, den börjar med våren och avslutas våren året därpå. Prisutdelningen sker i sammband med Vår Kickut.

JMC Regler

Anmäl intresse till kurs@jarfallaok.se eller via facebook gruppen "Järfälla OK Utveckling"

Övriga Träningar

Häng med på våra tisdagsträningar

Nyttiga länkar

Kom och prova på orientering genom Motionsorientering eller Naturpasset.

Eller hitta själv dina träningar eller tävlingar via

Återupplev dina träningar och tävlingar via Livelox

Uppdaterad: 2021-03-28 av Thierry R.