Motionsorienteringar 2021

Klubben arrangerar motionsorienteringar, som ger dig möjligheten att motionera i naturen och samtidigt lite hjärngymnastik.
Dessa träningstillfällen är speciellt lämpade för dig som är nybörjare inom orienteringen, men även för dig som är van och "bara" vill ut och röra på dig.
Instruktörer finns på plats som hjälper dig att komma igång och berättar hur man går tillväga. JOK-medlemmar deltar gratis och anmäler sig i förväg (Eventor - Alla tävlingar (inkl.när- och klubbtävlingar).
Stockholmsområdets program med motionsorienteringar finns här.

Järfälla Orienteringsklubb arrangerar motionsorienteringar årligen. Datum och platser för motionsorienteringarna 2021 är följande:

1 maj 10-13 Granskog
6 juni 10-13 Görvälnbadet
18 augusti 16-18 Ganskog
26 september 10-13 Ängsjö friluftsgård

Tills vidare gäller föranmälan för alla! Om du inte kan anmäla dig via Eventor, maila enligt nedan.

Starttider: Fri start vardagar mellan kl. 16 - 18 och på helgdagar kl. 10-13. Vuxna betalar 80 SEK och ungdom upp tom.16 år kostar 50 SEK.
Gratis för JOK-medlemmar - anmälan kan göras i Eventor.

Banor finns från mycket lätt (vit nivå) till svår (svart nivå) med längd från ca 2,5 km.

Som medlem i Järfälla OK är du alltid välkommen att utnyttja alla OL-träningar som klubben erbjuder på tisdagar och torsdagar. Se kalendern.

Ett annat alternativ under sommarhalvåret är att utnyttja Naturpasset. Se ovanstående sida.
Vill du veta mer? Kontakta Motionskommittén via mail till: motion ’a-snurk’ jarfallaok.se.

Allmänheten hälsas välkommen!

Allmän information för Sverige: MOL

Uppdaterad: 2021-05-02 av Mikael H.