Datumet för 2018 är spikat

Det är söndagen den 6 maj som du ska skriva upp i kalendern.  I samband med loppet kommer kommunen arrangera Barkarbystadens dag. Mer info om loppet, anmälan och vad som kommer hända under dagen kommer här framöver på hemsidan.

Följ dina vänner LIVE med RaceONE

I år kan du följa deltagarna LIVE med appen RaceONE. Ladda ner appen, gå in på rätt lopp och sök fram de deltagare du vill följa (glöm inte att säga till dina vänner som ska springa loppen att ladda ner appen). Hjälp också till att förhöja upplevelsen av loppet genom att LIVE-filma löparna. Detta gör du enkelt direkt i RaceONE!

Över 200 anmälda

Nu har vi stängt föranmälan och vi har 213st anmälda till de olika klasserna.

Vill du också springa hänvisar vi till direktanmälan på plats. Det kommer att vara begränsat antal platser kvar att anmäla sig till. Så fört till kvarn.

Dela ditt Barkarbylopp LIVE

Låt familj och vänner följa och stötta dig under ditt Barkarbyloppet. I år kan alla deltagare använda RaceONE, appen som ger dig möjlighet till LIVE-tracking, LIVE-video och officiella resultat under hela ditt lopp.  Med hjälp av GPS:en i din mobil kan familj och vänner följa dig under hela loppet
 
Så här gör du: 
1. Ladda ner – RaceONE finns för Iphone och Android. Läs mer på raceone.com

2. Anmäl dig  – Starta appen, gå in på rätt lopp och anmäl dig
3. Dela – Berätta för familj och vänner om RaceONE så att de kan följa dig live
4. Starta – Aktivera loppet i RaceONE innan start. Ta med mobilen när du åker, starten går automatiskt när du passerar startlinjen

1 månad kvar till start

Nu är det en månad kvar till Barkarbyloppet och det är över 100st anmälda. Jätte kul. Hjälp oss att sprida budskapet om loppet så blir folkfesten större.

Fram till den 20 april är det sista chansen att anmäla sig till ordinarie anmälningspris.

Lagtävling

Anmäl tre-fem löpare i ett lag och spring i kvartsmarathonklasserna.
Den sammanlagda tiden för de tre bästa räknas och ingår i lagtävlingen
(herr-, dam – och mixedlag*).
* Om de två första i mixedklassen är av samma kön räknas tiden för närmast därpå följande löpare av motsatt kön i lagtävlingen.
Lagtävlingen kostar inget extra men måste föranmälas via mail till bo@rock-consulting.se. Förstapris är en brunch på Welcome hotel.

Flera olika klasser och distanser

I år kommer du kunna välja på flera olika distanser och klasser.

Förutom den långa banan runt Säbysjön kommer vi i år att bjuda på en 4km och 1,7km bana. Vuxna kan välja mellan 4km eller 10,5km.

I år kommer vi också att ha ungdomsklasser både på 1,7km och 4km. Dessutom har vi funkisklasser. 4km passar gående/springande personer med funktionsnedsättning. Du kan delta med eller utan ledsagare. 1,7km passar för rullstolar och gående/springande med funktionsnedsättning. Du kan delta med eller utan ledsagare.