Järfälla OK ungdomar (HD13-16) hösten 2018!

Av: Maria E. | Datum: 2018-06-26 | Visad 263 gånger

Nu är vårträningarna över för detta år och vi har nu ett skönt sommarlov framför oss. Om ni redan nu vill planera OL-hösten är nedan vårt preliminära program.  Hoppas ni alla får en bra sommar och att vi syns på någon tävling eller spontanträning även under sommaren!

Träningarna börjar igen tisdagen 7 augusti och  vi fortsätter att träna på tisdagar och torsdagar och vara med på Anders Nissars träningar. Tisdagsträningarna kommer huvudsakligen vara i Granskog medan vi på torsdagar ofta är på annan plats för att lära oss fler terränger. Till torsdagsträningarna måste man anmäla sig senast tisdag kväll på vår hemsida och de går under namnen ”Extern karta X”. Hör av er om ni behöver hjälp med skjuts till dessa. Det finns normalt ungdomsledare på plats  som tar hand om ungdomarna om det behövs.

Vi kommer också fira JOK 60 år med en Halloweenfest för alla ungdomar i slutet av oktober eller början av november: Länk

Maria Edvardsson, Magdalena Grunder, Malin Kvarnefalk,  Maria Pedersen och Mark Åkesson kommer vara ansvariga för HD13-16. Se kalendern och Facebook (Träna med JOK) för senaste nytt. Om ni undrar något hör av er till någon av oss ungdomsledare eller besök www.jarfallaok.se för senaste info!

/Ungdomsledarna

Länk: https://www.jarfallaok.se/filarkiv/show.php?file=1903


Kommentarer

Logga in om du vill skriva en kommentar