Vinterträning Vattmyra HD7-13+

Av: Mia E. | Datum: 2017-12-11 | Visad 347 gånger

Vinterträningen i Vattmyra för HD7-13+ startar tisdagen den 16 januari

Vinterträning 2018 Vattmyra HD7-13+

Efter den trevliga terminsavslutningen i Ulvsättra bygdegård och efter ett förhoppningsvis skönt jullov drar orienteringsverksamheten igång igen. Precis som förra året kommer vi att hålla till i och kring Vattmyraskolan och första träningen är tisdagen den 16 januari klockan 18. Därefter är träningarna i Vattmyra som vanligt på tisdagar klockan 18 med uppehåll för sportlov vecka 9. Vi siktar på åtta träningar i Vattmyra innan vi återgår till Granskog, men det beror hur vädret utvecklar sig och vi återkommer närmare med mer information.

Gruppen Lodjuren (2009:or och yngre) tränar inomhus. Vi varvar orienteringsövningar med konditionsträning och lek. Kom ihåg inomhusskor och gärna en vattenflaska!

2008:or och äldre tränar utomhus och varvar orienteringsövningar med löpning. Det kommer att finnas olika grupper beroende på hur långt och snabbt barnen vill och kan springa. Viktiga att komma ihåg pannlampa och reflexväst! Vi vill också gärna ha hjälp av några löpsugna föräldrar för att kunna bemanna de olika grupperna. OBS! Om temperaturen understiger -10? så är utomhusträningen inställd.

Om det finns några 2009:or som vill träna utomhus så går det bra att byta och är det några 2008:or som inte tycker att det är så roligt att vara ute så kan det finnas möjlighet att träna med de yngre inomhus. Prata med din ledare!

 

Ekonomi

När det nya året börjar är det också dags att betala medlemsavgift samt träningsavgift. Båda avgifterna betalas numera årsvis men till olika plusgironummer.

Medlemsavgift betalas senast 30 april till plusgiro 472 63 59-5: 200kr per barn, 300kr för vuxna eller 700kr för hela familjen.

Träningsavgiften betalas av alla träningsaktiva barn och ungdomar upp till 16 år senast 31 mars till plusgiro

46 60 72-6: 500 kr per barn. Denna träningsavgift täcker kostnader för att delta i alla träningar och tävlingar under hela året.

 

Precis som ifjol har vi förmånen att ha många barn i vår verksamhet, vilket vi är väldigt glada för. Vi hoppas att ni föräldrar ger oss signaler om ni har frågor, synpunkter eller önskemål!

 

Vi ses i Vattmyraskolan!                                        

 

God jul och gott nytt år!

önskar ungdomsledarna


Kommentarer

Logga in om du vill skriva en kommentar